Behandlingar

Justos behandlingar

JustoJag diagnosticerar obalanser genom att läsa i energifältet och botar med hjälp av örter.

Jag har lång erfarenhet av att arbeta enligt aymara-principer med mina händer, från mitt hjärta. Jag har, under mina resor över hela Latinamerika, lärt mig mycket om människor, växter och sjukdomar och fördjupat min kunskap i att diagnosticera med hjälp av blommor, vatten, djur och jord i djup resonans med de fyra elementen: eld, jord, vatten och luft. Genom denna typ av behandling hjälper jag dig att vara i harmoni med dig själv och din omgivning. Enligt den Andinska livsfilosofin är det viktigt med en andlig kontakt mellan läkare och patient. En närvaro och ett djupt inlyssnande från båda håll, är en av de viktigaste kvaliteterna för läkningsresultatet.

Innan jag kan börja behandla dig behöver du vara i harmoni med din familj, dina grannar, dina växter och dina djur för behandlingen har att göra med hela din omgivning.
När en person vill bli frisk är viljan att hålla sig frisk viktig. Har man inte den kan man inte bli frisk. Din bästa läkare är du själv. Och växterna är alltid där för att hjälpa dig, så som de har varit sedan mänsklighetens början.

För att hitta den växt som kan bli din medicin kommunicerar jag med den. Det kan verka konstigt att en människa kan kommunicera med växter, men jag gör det för att skapa harmoni. Om det råder harmoni mellan mig och växten kommer jag att kunna plocka den och pröva den och sedan använda den för att bota dig. Jag är chamakani, en person som ser andens vibrationer i människan. I mitt land är chamakanis en sorts läkare.

Linas behandlingar

Lina Svenzen